Надеждите да не потънем в западния идиотизъм са свързани само с Русия

Изданието цитира новото интервю с Путин, в което той говори за руските хиперзвукови оръжия и обръща внимание на нестабилната ситуация в Съединените щати. Някои читатели подчертават, че САЩ се нуждаят от противотежест в света, а Русия е нормална страна. А някои подозират, че всъщност Русия няма съвременни оръжия.

Превод от Interia, Полша: 

Надеждите да не потънем в западния идиотизъм са свързани само с Русия

В интервю, излъчено в неделя по държавния телевизионен канал, Владимир Путин заяви, че хиперзвуковото оръжие, което днес притежава Русия, ще бъде придобито и от други сили.

Той увери, че страната му ще е готова за това.

„Мисля, че можем приятно да изненадаме партньорите си с факта, че когато те имат това оръжие, е много вероятно ние вече да имаме средства за справяне с него“, каза той.

Хиперзвуковите ракети имат такава скорост, че сега, както подчерта руският президент, никой не е в състояние да ги свали и в това е «уникалната позиция на Русия».

В чужбина „има хора, които искат Русия да бъде силна и просперираща“, осъзнавайки, че ако „не се бе възстановила, ако не бе заела достойното си положение в света, светът щеше бъде по-лош и по-опасен“, каза Путин.

Той коментира и последните събития в Съединените щати, изтъквайки, че американските политически партии поставят собствените си интереси над интересите на народа.

Читатели:

Путин, за съжаление, казва истината. Русия има няколко вида оръжие, които нямат аналози на Запад.

KL:

Наистина, такива държави трябва да съществуват — които са противовес на САЩ и могат да кажат «стига», в противен случай ще бъде много лошо.

Wa:

Русия е нормална държава, а руснаците са нормални хора. Същото се отнася и за САЩ и американците. Всичко би било наред, ако не беше стремежът към доминиране на техните лидери.

Brawo Putin:

Продължавай така! Путин правилно отбеляза, че Русия трябва да бъде силна, за да се противопостави на вълната на идиотизъм, нахлуваща от Америка и от Запада. Надеждите ни, че няма всички да потънем в този идиотизъм, са свързани само с Русия.

Obserwator:

Болшинството от изказалите се тук хора са профани, които си нямат и най-малка представа за Русия, но се опитват да я оскърбяват. Руснаците са валик и мъдър народ, казвам го напълно убедено, защото за даден период от време живях в тяхната страна.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...