«Интересно, а как реагираха заклетите ни приятели?», попита Путин

  • Ще разрешите ли?
  • Да, разбира се, Сергей Кужугетович.

Министърът на отбраната на Русия се приближи към бюрото, на което президентът на Русия разглеждаше някакви документи."Интересно, а как реагираха заклетите ни приятели?", попита Путин

  • Благодаря — благодари Шойгу, използвайки стола по предназначение.
„Дойдох лично да докладвам за успешното тестване на новото ни оръжие, «Великият уравнител“, каза армейският генерал, държейки в ръцете си червена папка със златен двуглав орел.

— Припомни ми, Сергей, за какво става дума? — попита свойски Путин.

— «Великият уравнител» е аналог на проекта «Посейдон», не само с подводно предназначение, но и с наземно. На базата на гъсеничното шаси «Великият уравнител»  се движи по повърхността на земята и чака команда за активиране.

И поже дадената машина използва като гориво ядрена енергийна установка, тя може да работи не по-малко от пет години, след което трябва да се заменят енергийните елементи. Вчера проведохме изпитания, максимално близки до бойните. На територията на Полша, вече можем да говорим в минало време, се провеждаха съвместни учения на САЩ и страните от НАТО под кодовото име «Укротяване на червената мечка».

Е, ние изпратихме на територията на нашите западни партньори едно от тези наши чудеса.

При това ги инифромирахме, че изпитателният образец със секретното оръжие е излязло извън контрола ни и си нямаме никаква представа какво се случва в електорнния му мозък.

Предупредихме ги също, че ядрото е ядрено и може да изпрати директно в рая стотици територии от рода на Хирошима.

Особено акцентирахме върху това, че е крайно нежелателно да се стреля към «Великия уравнител», защото гарантирано ще избухне, ако се повреди конструкцията му. Дори ако просто му скъсат гъсеницата, машината спира и извършва ремонт за 5 минути, след което продължава пътя си или изстрелва снаряд.

Всичко зависи от бързината на ремонтната бригада.

— Интересно, — каза Владимир Путин. — А как реагираха нашите заклети приятели?
— Американските войски веднага се натовариха на корабите си и отплуваха за родината. Останалите предпочетоха да не се опитват да опитомят червената мечка и се разотидоха по домовете. Само поляците останаха на мястото си, защото няма къде да бягат — понастоящем наблюдават мълчаливо, защото чудовището пълзи към Варшава. Не са предприемани опити да го обстрелват или да му причинят някакви вреда. Никой не иска да рискува.

Имаме заповед «Великият уравнител» за се измъкне от горите и по шосето да тръгна на воаяж из Европа. Планирано е посещение на Берлин, Прага, Париж, Рим.
На връщане се предполага да бъдат посетени Талин, Рига, Вилнюс.

— Великолепен резултат, — констатира Путин. — Как мислиш, Серьожа, а не е ли време да не спираме пътя си през Европа в Нидерландия?

Петя Паликрушева

"Интересно, а как реагираха заклетите ни приятели?", попита Путин

Коментари:

Зареждане ...