Депутати: «Тези снимки и дронове са кал, война, най-смисленото нещо, което Радев направи по време на мандата си»

Ще се опръскаме, докато газим в тази кал, но няма да се откажем, защото имаме важни неща да свършим за България, каза в студиото на БТВ депутатът от ГЕРБ Мануил Манев.

Депутати: "Тези снимки и дронове са кал, война, най-смисленото нещо, което Радев направи по време на мандата си"

По думите му НСО дължи своите отговори на тази гнусна история със снимките от спалнята на премиера. Отговори дължи и президентът Румен Радев — «той трябва да излезе и да говори за службата, която е на негово пряко и лично подчинение».

В последните месеци в НСО ставали изключително тревожни неща, по думите на Манев.

Аферата със записа и снимките са 100% компроматна война, която цели сплашване на премиера и хората от близкото му обкръжение. Когато няма политически възможности, започват да се използват мафиотските методи, отсече Манев.

По думите му важна е всъщност снимката на премиера в спалнята му, тъй като именно тя плаши, сплашва. Снимките с банкнотите и кюлчетата са за широката публика, за да остане спомен, който ще отвращава.

«Да сте чули политически битки в последните месеци. Хората ще останат с тази гадост», посочи депутатът.

Мануил Манев е сигурен, че името на фотографа ще излезе на яве, но след като си минат проверките и процедурите за това. След време обаче общественото мнение, а и медиите няма да му обърнат внимание, тъй като това не би било вече скандал.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков изрази мнение пред Нова телевизия, че най-вероятно бивш член на изпълнителната комисия е снимал премиера, докато спи.

Бойко Борисов може да не е харесван, но той се явява на избори и ги печели и след това управлява. Васил Божков никога не е явявал на избори, но е разполагал с някаква власт неправомерно, изтъкна Биков.

Той подчерта, че има най-различни съмнения относно автора на снимките, но по-важното било да удържат в този момент.

По повод обвиненията на премиера, че президентът го следи с дрон, Тома Биков заяви, че вероятно това е най-смисленото нещо, което е правил по време на мандата си.

Според депутата би било голям грешка да има предсрочни избори. Това означава, че България ще потъне в дълбока икономическа криза, отбеляза той, съобщи News.bg.

Коментари:

Зареждане ...