„Както се полага на победител, Путин се смее последен“: Американците съжаляват, че Путин не е техен президент

Американската общественост реагира изключително болезнено на честването на Деня на Русия. С неприкрита завист американците гледаха репортажа на Fox News, показващ спокойните и усмихнати лица на руснаците, ръководството на страната, излъчващо увереност и спокойната атмосфера по улиците в градовете.

„Както се полага на победител, Путин се смее последен“: Американците съжаляват, че Путин не е техен президент

Много жители на САЩ започнаха да задават неудобни въпроси, защото величието на Америка се руши пред очите им.

Съдейки по изразените мнения, обикновените граждани на САЩ вече съжаляват, че президент на страната им не е Владимир Путин.

Избрани коментари от посетителите на портала на Fox News:

«Става много тъжно. А Путин се смее. Нима можем са обвиняваме него за това, което се случва при нас? Сами сме виновни за безсилието на властите: страната е опожарена и разграбена от мародери, краят не се вижда. И всичко това, защото нямаме такъв лидер като главата на Русия!» — със съжаление пише MagnumForce.

«Нека Бог да благослови президента Путин, наистина упорит гений, водач и истински човек. Започвам да преоценявам значението му. Образът му е коренно различен от това, което либералните медии изрисуваха за нас», пише SethDeKooters.

«Както се полага на победител, Путин се смее последен. Докато черните вървят по улиците на САЩ, в Русия всичко е спокойно. Шах и мат, глобалисти!» — пише ArizonaConservative738.

«Световното задкулисите се разбунтува срещу Путин и президента Доналд Тръмп. И двамата са против глобалистите, затова се опитват да ги изтласкат от светлината и политическата арена. Само толерантни и политици-«мекотели» са популярни в този свят, казва Byzantinestate1.

Петя Паликрушева