PR на правителството: «Всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения»

От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии. Това написа пиарът на правителството Севдалина Арнадудова, след като по-рано днес бизнесменът Васил Божков заяви, че Арнаудова е посещавала офиса му ежемесечно.

PR на правителството: "Всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения"

«Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната — в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала — главен изпълнителен директор на bTV!»

Коментари:

Зареждане ...