Разкриха «агента на Путин» в протестите в САЩ: «Ръката на Кремъл» в полицията в Хюстън

В Мрежата се появи снимка на татуировката на американски полицай с надпис «Русия», която предизвика бурно обсъждане. Ползвателите споделиха впечатленията си около надписа на хюстънския правоохранител и версиите си за руската «намеса» в протестите в САЩ.

Разкриха "агента на Путин" в протестите в САЩ: "Ръката на Кремъл" в полицията в Хюстън

Хюстънският полицай, подкрепящ тъмнокож протестиращ в САЩ, стана изключително популярен.

Ползвателите на Мрежата се възхитиха от реакцията на правоохранителя, който си удря юмрук с протестиращия в знак на одобрение. Но най-голям интерес предизвика загадъчната татуировка на ръката на правоохранителя.

На една от многобройните татуировки отчетливо се вижда надписа «Русия» и някакъв руски град, завършващ на «…овск». «Ръката на Русия» на протестите в САЩ моментално събра множество гледания и възхитени коментари.

Коментари на читатели:

— Това е произведение на изкуството от най-високо ниво.

— Красиви ръкави!

— Изглежда по руски (не че има нещо лошо в това)

Много коментатори се опитват да разберат как са се появили руски татуировки върху тялото на американски полицай.

— А защо това ченге има руски татуировки?

— Това е град на имигранти. Предимно от други места в САЩ, но има много хора от различни части на планетата

— Дословно: наистина пише Русия.

— Може би е от руски произход. Може би харесва Русия. Или е таен агент, изпратен тук от Владимир Путин, за да гарантира победата на Доналд Тръмп отново. Единственият начин да разберете със сигурност е да го попитате.

В коментарите се появи ползвател, който сподели, че познава «ръката на Москва».

— Познавам лично този офицер, това на снимката напълно отразява неговата позиция. Никога няма да срещнете по-приятен човек, той е абсолютен смелчак. Бих му поверил моя живот и живота на близките ми.

— Е, кажи му, че почти всички се възхищават на ръкава му. А малка параноична група от нашия малък свят вярва, че той е руски агент. Жалко, че не се шегувам.

— Той ще се смее на това.

Историята с татуировката не е първата в поредицата от репортажи за „специалната роля на руснаците“ в безредиците в САЩ. Преди това чужденците се възхитиха на смелостта на „руската мафия“, която успя да защити ресторанта си от протестиращите в Щатите.

Петя Паликрушева

Разкриха "агента на Путин" в протестите в САЩ: "Ръката на Кремъл" в полицията в Хюстън

 

Коментари:

Зареждане ...