Мая Манолова влиза в политиката с план за половин милиард лева

Пред сградата на МС се провежда протест срещу поликата на правителството. По време на акцията лидерът на гражданската инициарита «Изправи се БГ» Мая Монолова обяви своите амбиции за влизане в политиката чрез избори.

Мая Манолова влиза в политиката с план за половин милиард лева

19 мерки обяви Мая Манолова за справяне с кризата. В плана на «Изправи се БГ» основата е да има работа за всеки, каза Мая Манолова, а безработните да намерят своите работни места. Мая Манолова е изчислила, че планът ще е около два и половина милиарда лева. Той е насочен и към малките фирми, като тя предлага заплатите и осигуровките на до 50 процента от персонала на  малките фирми да бъдат поемани от държавата.

Планът на Мая Манолова ще бъде обсъждан в страната следващите месеци, а тя изцяло е уверена, че по този начин ще намери подкрепа и за влизане през избори в осъществяването на този план. Преди това Мая Манолова разкритикува мерките на правителството, като каза, че те са били само за приближени до властта бизнесмени и не са дали очаквания ефект със справяне с кризата Covid-19.

Протестът пред МС продължава с изказвания. Очаква се да има и автошествие. Това съобщи БНР.

Коментари:

Зареждане ...