YouTube се присъедини към «убийците на истината: Каналите на News Front са ликвидирани без обясняване на причината

Стотици видеоклипове на News Front за кървавия терор на киевските наказателни отряди в Донбас бяха блокирани с усилията на администрацията на YouTube.

YouTube присоединился к истреблению неугодных СМИ – канал News Front удален без объяснения причин

Най-крупният видеохостинг в света се присъедини към тоталната блокировка на неугодните СМИ. В същото време администрацията на сайта ликвидира каналите на такива медии като ANNA News, Крым 24, а също каналите на нашата международна агенция.

Отстранен беше и рускоезичният канал на  News Front, както и каналите на чуждестранните редакции. Общият брой на гледанията беше от рода на 22 милиарда.

Каналът беше създаден на 26 ноември 2014 г. В момента страницат на канала изглежда така:

YouTube се присъедини към "убийците на истината: Каналите на News Front са ликвидирани без обясняване на причината

Администрацията на видеохостинга не обяснява причините за ликвидирането на канала.

Но инцидентът напълно се вписва в неотдавна развихрилата се компания, която цели тоталното унищожаване на неугодната за Запада информация.

По-рано съобщихме, че структури, контролирани от САЩ и ЕС, както и от милиардера Сорос, «архитектите» на цветните революции, заедно с администрацията на Фейсбук развихриха мащабна чистка в социалните мрежи.

В края на април и по-рано официалните профили на чуждестранните редакции на News Front бяха отстранени без възможност за възстановяване.

По-рано от една прозападна НПО нарекоха  News Front една от най-големите заплахи за прозападната политика в България.

ПП

Коментари:

Зареждане ...