Потребителите в мрежата протестират срещу отстраняването на News Front от Facebook

5 май 2020-Нюз Фронт.

В знак на протест потребителите на социалната мрежа Facebook започнаха активно да разпространяват публикации на News Front, като ги публикуват активно на своите страници.
Напомняме, че по-рано Администрацията на Facebook изтри страниците и личните акаунти на информационната ни агенция по поръчка на структура на Сорос. Освен това, мрежата
блокира страниците на потребителите, където се появяват нашите публикации, наричайки ги „фалшиви“.

 

Потребителите в мрежата протестират срещу отстраняването на News Front от Facebook

Различни колеги и медии от цял свят, включително и у нас, изразиха морална и информационна подкрепа на агенцията ни, представяйки материали по темата, за да се даде гласност.

Екипът на Българска редакция News Front, както и всички колеги от другите ни езикови редакции, ръководството на агенцията изразяват специална благодарност към «Телевизия Алфа» .

„Много е приятно, че днес хора от различни страни ни пишат, че са готови и вече използват лични страници, за да разпространяват истината. Сорос и Facebook ще загубят в тази битка срещу истината. Благодаря на всички, които са готови да се присъединят към редиците на доброволците на News Front по цял свят “, коментира Константин Кнырик, основател на международнна информационна агенция News Front.

Потребителите в мрежата протестират срещу отстраняването на News Front от Facebook

Тамуна Кинцурашвили, ръководител на действаща НПО » Фонд за развитие на средства за масова информация» в Грузия финансирана от USAID и Сорос, дори нарече News Front една от най-големите заплахи за прозападната политика. Това обяснява опитите за намеса в работата на нашата агенция

С обявяването на война на неудобните медии в Грузия всички про-западни медии и неправителствени организации започнаха да тръбят за блокирането на акаунтите на международна информационна агенция News Front.

По-рано вече съобщихме, че структури, контролирани от милиардера и „архитекта“ на цветните революции Джордж Сорос, заедно с администрацията на Facebook, започнаха масирана чистка в социалната мрежа.

В края на април официалните профили на редица издания на News Front бяха изтрити без възможност за възстановяване, и без каквито и да било обяснения.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

Коментари:

Зареждане ...