«Черният ден»/България влиза в алианса: «НАТО вън! България иска мир с Русия!»

На днешния ден българският трикольор беше издигнат пред централата на Алианса и България официално стана член на NATO – една от най-агресивните военни структури в света.

"Черният ден"/България влиза в алианса: "НАТО вън! България иска мир с Русия!"

И в момента, на фона на панепидемичната криза, NATO продължава своята милитаристична политика.

NATO унищожава мира по целия свят!

NATO не спира със своята окупационна дейност, заплашва с нови агресии, продължава да дрънка с оръжие и да инспирира заговори и маневри с цел нахлуване в страни от всички континенти, разрушава съществуващите международни договори за разоръжаване, прибягвайки към перманентна милитаристична ескалация.

NATO, като основен интрумент в стремежите към световно господство, представлява огромна заплаха за планетата, за мира, за сигурността по целия свят.

Като комунисти, ние настояваме:

– прекратяване на всички военни операции и интервенции на NATO в които и да било държави по света;

– да бъде сложен край на надпреварата във въоръжаването и да се пристъпи към ядрено разоръжаване и унищожаване напълно на всички химически и биологични оръжия;

– закриването на всички военни бази на NATO и САЩ в България и по света;

– разпускането на NATO и подкрепа на суверенното право на народите да приемат решения чрез референдуми за излизане на страните им от агресивния блок;

– незабавно излизане на България от този варварски съюз на убийци и капиталистически метреси!

Категорично се противопоставяме на всички български политици и държавни институции – Президент, Народно събрание, Правителство и Съдебна власт, които подкрепят оставането на България и българския народ в тази срамна, зловеща и опасна за човечеството структура!

Изразяваме солидарността си с народите, които се борят с империалистическата окупация, с агресията и намесата на американските и NATO-вски военни части в Близкия Изток, в Азия, Африка и Латинска Америка!

Движение „Че Гевара“
Съюз на комунистите в България

Коментари:

Зареждане ...