Коронавирусът — предвестник на библейския Апокалипсис

Историята на китайския коронавирус започва да приема много неочакван обрат. Група независими журналисти предположиха, че вирусът може да има изкуствен произход и може да е свързан с дейността на милиардерите Бил Гейтс и Джордж Сорос.

В основата на подобни предположения е фактът, че в китайския град Ухан, който се превърна в център на разпространението на новата болест, е бил открит странен офис с неясна дейност, собственост на Джордж Сорос. Милиардерът е известен със страстта си към религията, а офисът по необичайно стечение от обстоятелства се намира на адрес: „666, Гаосин Роуд“. В това съвпадение журналистите откриха библейска препратка — 666 в писанията е числото на звяра от Апокалипсиса, появата на който предхожда края на света. В резултат на това в САЩ коронавирусът започна да се нарича „вирус на Апокалипсиса“.

Това обаче е само половината от историята. Вниманието на журналистите беше привлечено и от действията на Бил Гейтс, който през 2019 г. направи изявления за опасността от „появата на опасен вирус, който ще отнеме милиони животи“. А два месеца преди началото на коронавирусната епидемия, фондацията на Гейтс (Gates Foundation) проведе мащабно учение «Събитие 201», което симулира вирусна епидемия и глобална пандемия.

Голяма част от световната общност е убедена в изкуствения произход на вируса и възможната му връзка с американско-китайската търговска война.

News Front

Коментари:

Зареждане ...