Подлата Полша не разреши: България позволи Ил-76 на Русия в помощ на Италия да преминат през въздушното й пространство

Русия изпрати самолети с оборудване и специалисти в Италия, за да помогне в борбата срещу коронавируса. Руските Ил-76 обаче се наложи да летят по странни и заобиколни маршрути в резултат на простотията на Полша, която не ги пропусна през нейното въздушно пространство.

Проучвайки маршрутите на руските Ил-76 в FlightRadar, ползвателите на интернет обърнаха внимание на движението на самолетите. Пътят им мина през Сочи, където се извърши зареждане, а това са повече от хиляда километра.

Очевидно много по-бързо те щяха да достигнат до Италия през въздушното пространство на Беларус, Полша, Чехия…

Транспортните Ил-76, които излетяха от летището «Чкалов» в близост до Москва, трябваше да направят прилично отклонение и зареждане с гориво в Сочи, преди да кацнат в базата на италианските ВВС на 30 километра от Рим.

Варшава, не желаейки да отвори своето въздушно пространство за руската авиация, показа своето отношение и «безусловна солидарност» към съюзника си от НАТО Италия.

Ето картата, позваща маршрута на полет на руските самолети.

Както се вижда от картата, България е позволила руските Ил-76 в помощ на бедстваща Италия да преминат през въздушното й пространство!

Ето ви и тотално достоверен източник — за тези, които са пуснали в Нета фалшива карта —

Източник: https://it.sputniknews.com/mondo/202003238895801-polonia-non-ha-lasciato-passare-gli-aerei-russi-con-aiuti-allitalia/

Браво, България!

Полша затвори небето си за руската авиация, тъй като считала, че Русия превозва военни товари.

О, свещена лицемерна простота!

Удивителна „солидарност“ на Полша като държава-членка на ЕС, и като най-отдадения член на блока НАТО!

«Полша не пропусна руските самолети с помощ за Италия през нейното въздушно пространство. Това е подлост на ниво държавната политика», — коментира в своя Twitter председателят на Комисията по информационна политика към Съвета на Федерацията на Русия  Алексей Пушков.

Пандемията от коронавирус за пореден път разкри болестта на Европа, която разяжда същността й — не, това не е зловещият коронавирус, срещу когото в най-близко време ще се намери ваксина.

Европа е болна от злобата и подлостта на зловредните за човечеството същества, които я управляват.

В резултат няма и следа от така декларираното единство — нито в политически, нито във военен, нито в хуманитарен смисъл.

Излиза, че бедстваща Италия ще бъде СПАСЕНА не от съюзниците й от ЕС и НАТО, а от нейните «потенциални противници» — Русия, Китай и Куба.

Няма по-голям позор за ЕС и НАТО!

Няма по-голям триумф за Русия, Китай и Куба!

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...