Владимир Путин поздрави кримчаните с шестата годишнина от подписването на споразумението за възсъединението на Крим с Русия

18 март 2020-Нюз Фронт.

На 18 март в Руската Федерация се отбелязва Денят на обединението на Крим с Русия. На територията на Република Крим този ден е празник и официален почивен ден в съответствие с Републиканския закон № 80-ЗРК / 2015 от 3 март 2015 година.

Днес, се отбелязва 6-тата годишнина, и в тази връзка, президентът на Русия Владимир Путин пристигна на красивия полуостров, за да поздрави кримчани с празника.

Президентът връчи звезди на Героите на труда и ордени на строителите на Кримския мост.

Опитите отвън да създадат затруднения на кримчаните „се разбиха, се разпаднаха“, подчерта Владимир Путин на среща с представители на обществеността на Крим и Севастопол.

Владимир Путин заяви, че опитите да се постави под съмнение идентичността на Крим удрят на камък и президентът на Русия предположи, че тези, които ги изразяват, също разбират това. Руският лидер поздрави кримчаните с годишнината от влизането на Крим в Русия:

„Тогава хората направиха преднамерен избор, толкова ярък, че опитите да се хвърлят съмнения удрят на камък, и предизвикват насмешка. Мисля, че онези, които се опитват да направят това, дори разбират абсурдността на всички опити от този вид. «

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...