Данни от Русия и Китай: Коронавирусът е дело на САЩ, в Украйна има US военни биологични лаборатории

Говорителят на външното министерство на Китай Чжао Лицзян допусна, че американските военни са внесли коронавирусната инфекция COVID-19 в китайския град Ухан.


„Кога се появи «нулевият пациентът“ в САЩ? Колко хора са заразени? В какви болници бяха хоспитализирани? “ — написа Лицзян в своя Twitter.

Според представителя на външното министерство «напълно вероятно е американските военни да са внесли епидемията в Ухан».

Той призова американските власти да публикуват данни за заразените COVID-19 в Съединените щати.

«САЩ са длъжни да ни обяснят всичко!», добави той.

На 11 март Световната здравна организация обяви пандемия от коронавирусната инфекция COVID-19.

Руският академик Сергей Глазев, бивш съветник на президента на Русия, е убеден, че коранавирусът е създаден от човека.

„Можете да поканите биоинженери, те ще ви кажат как да го синтезирате. Известно е, че това може да направи само една държава, която има мрежа от тайни биолабораторни лаборатории по целия свят. Под носовете ни в Украйна американците тестват вируси върху нашите сънародници. Те разполагат с пълен арсенал от биологични оръжия”, заяви Глазиев в ефира на телевизионния канал «Цариград».

Той смята, че епидемията е елемент от хибридната война на САЩ срещу неконтролираните от тях части на световната икономика, Китай, Иран и Русия.

«В САЩ можете да чуете, че човечеството било станало твърде много. Затова главно умират хора от «жълтата раса». Сред европейците трагичната участ застига хората с понижен имунитет, възрастните хора, които традиционно в идеологията на «златния милиард» биват разглеждани като баласт.

Биологичното оръжие днес остана единственият начин за масовото поразяване на противника.

Американците първи посегнаха на това оръжие. Ебола и птичият грип бяха експерименти за създаването на вирус с избирателно действие», заяви Глазев.
Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...