САЩ и коронавирусът: Втори неудобен въпрос

2. Защо 2019-nCoV така прилича на изкуствен етновирус?

Казвате, че това е конспирология?

Няма такива болести, които да поразяват избирателно само една нация, раса, етническа група.

Никога не са съществували. И не могат да съществуват, това казват учените.

Е, какво да кажем за това, че работата по тази тема е започнала преди няколко десетилетия и продължава и до днес?

В края на 70-те години на миналия век в ЮАР съществува свръхсекретният проект «Бряг», чиято цел е създаването на биороъжие, способно да поразява само хора с черна кожа. И точно тогава (какво съвпадение!) СССР изпрати в ООН предложение за сключване на ново споразумение, забраняващо разработката и създаването на нови щамове, вируси и пр., сред които включва и «етническото оръжие».

Съветското военно разузнаване работеше добре, както всички знаем.

Теоретично съществуват методики за генно инженерство, същата тази РНК-интерференция, чиито създатели получиха Нобелови награди за разработките си, позволяващи създаването на вируси, които ще заразяват и убиват много точно и диференцирано.

Да, в научния свят подобна идея се счита за крайно трудно реализузема на практика, но ако се отчетат колосалните суми, които се влагат във военните разработки на Пентагона, няма как да се твърди за пълна невъзможност.

Много искам да получа отговор на въпроса: как така внезапно практически всички най-смъртоносни инфекциозни заболявания на планетата в последно време имат за свой епицентър (в голямото си болшинство) Юго-Източна Азия?

«Атипичната пневмония», «свински» и «птичи» грип, а сега  2019-nCoV…

По навик казваме, че това е някакво си «стечение на обстоятелствата», а би трябвало да се замислим: не се ли опитва някой чрез методите на пробата и грешката да намера «абсолютното оръжие» срещу конкретна етническа група?

Днес учените от целия свят буквално едни през друг заявяват за множество «странности» относно катастрофата, поразила Китай.

Все по-голяма част от тях започват да предполагат изкуствената природа на новия коронавирус.

Както по-рано писах, учените от държавния университет «Джавахарлал Неру» в Делхи, заявиха, че 2019-nCoV е хитър «сбор» от два различни видове коронавируси, характерни за животните, НО с прибавяне на някакви си «добавки», по-скоро напомнящи по характера си…СПИН.

Това, че вирусът практически на 80 % повтаря «атипичната пневмония» или SARS, е негова «допълнена» и «подобрена версия», което вече е доказано напълно.

Обаче: за това, че SARS в никакъв случай  не може да възникне по естествен път (да допуснем в резултат на мутации), още преди дооооооста време писаха такива издания, като The Lancet, Science и New England Journal of Medicine.

Това не е «жълта преса», господа!

Това са едни от най-авторитетните медицински списания в САЩ, а също официалните печатни органи на Американската асоциация за съдействие на науката и Медицинското общество в Масачузетс.

Чест прави на руските учени, защото за изкуствения произход на «атипичната пневмония» през 2003 година заяви и членът на РАН, генетикът Сергей Колесников.

Той, между другото, посочи, че тя поразява главно жителите на Азия, представителите на монголоидната раса.

Я сега да видим статистиката относно починалите от 2019-nCoV.

До момента на написването на тази статия — от 2400 починали само 20 са извън пределите на Китай.

Доколкото разбрах, вече е отделена т.нар. «входна клетка» на коронавируса, наречена от генетиците АСЕ2.

Според тях, тя е налице САМО при мъже от Азия.

Не е «етнически вирус», така ли?

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...