Владимир Путин поздрави военнослужещите и силите за специални операции с професионалния им празник

27 февруари 2020-Нюз Фронт.

Президентът на Руската Федерация Владимир Путин поздрави военнослужещите и силите за специални операции с професионалния им празник.

Скъпи другари!
Поздравявам Ви с вашия професионален празник — Денят на силите за специални операции.
И на първо място, благодаря ви за отличните резултати в службата, за увереното, чинно изпълнение на най-трудните бойни мисии, за надеждността и твърдостта, показани в защитата на Русия, нейните национални интереси, сигурността на страната и нашите граждани.

В годината на 75-годишнината от Великата победа, особени думи на признателност и дълбок поклон пред ветераните от специалните части, към тези, които стояха в началото на славните традиции на легендарните специални сили.

На вашия висок пример са израснали цели поколения истински бойци, които биха врага в Афганистан и смело действаха по време на антитерористичната операция в Северен Кавказ и Сирия.
Винаги ще помним героите, които са дали живота си за Русия, за нашия народ.

Най-добрите, най-подготвените, безстрашни воини, войници и офицери и сега с достойнство служат, с чест в редиците на Силите за специални операции.

Ще продължим да обръщаме най-голямо внимание на тяхното кадрово, материално и техническо подсилване и увеличаване на бойния потенциал.

Пред нови, нестандартни предизвикателства и заплахи това е една от приоритетните области за развитието на нашите въоръжени сили.

Сигурен съм, че вие, командирите и бойците на Силите за специални операции, винаги ще действате решително и умело, в хода на стратегически и тактически учения, в реална бойна ситуация, безупречно следвате получената задача, справяте се с най-трудната задача — тъй като можете да го направите и сте го доказвали не веднъж на практика.
Пожелавам ви успех във вашата служба. Щастие и просперитет на вашите семейства, роднини и приятели.

Честит празник!»- поздрави главният главнокомандващ на Русия Владимир Владимирович Путин.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...