Конкретизираха кое е «оръжието на бъдещето» на Русия: Новото оръжие на Путин ще погребе Пентагона

Русия, бидейки напълно сама в борбата за оцеляване на международната сцена с появата на хиперзвуковите системи в Русия, обезсилва всички опити на НАТО и САЩ да изострят надпреварата във въоръженията. Скоростта на руските ударни инструменти е десет пъти по-голяма от световните аналози.

Конкретизираха кое е "оръжието на бъдещето" на Русия: Новото оръжие на Путин ще погребе Пентагона

Без да се спира с достигнатото, Русия върви напред и разработва ново оръжие, чието действие се основава на нови физически принципи. Това заяви военно-политическият експерт Яков Кедми. Съобщавайки това, Кедми подчерта, че няма намерение да разкрива подробности, но спомена за гравитационните оръжия. Този вид оръжие е напълно ново за световната военна наука, то е с огромна ефективност и в близко бъдеще Руската федерация може да обяви успешни изпитания на тези системи, смята анализаторът.

«Гразер» е оръжието на бъдещето, което може да постави целия свят на колене и да преобърне световния ред през последните десетилетия!

По-рано съобщихме:
«Русия ще продължи да оборудва всички видове войски с най-новите видове въоръжения и техника, включително с лазерни и хиперзвукови системи, заяви руският президент Владимир Путин.

Конкретизираха кое е "оръжието на бъдещето" на Русия: Новото оръжие на Путин ще погребе Пентагона

«При това при редица перспективни образци, а това фактически е оръжието на бъдещето, ние вече преминахме от етапа на изпитанията към доставката им на бойно дежурство в режим на постояна готовност. Това, както вече казах, означава, че отбранителната способност, сигурността на Русия е надеждно обезпечена в дългосрочна перспектива», добави държавният глава на Русия по време на речта си на гала вечерта в чест на Деня на защитника на Отечеството.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...