Корнелия Нинова и Кирил Добрев с най-много номинации за лидер на БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и Кирил Добрев са с най-много номинации за лидер на БСП. Общо 21 души са номинирани до момента.

Корнелия Нинова и Кирил ДобревСнимка: БГНЕС

Корнелия Нинова има 31 номинации, Кирил Добрев — 13, следван от Калоян Паргов, Красимир Янков и Костадин Паскалев с по 6.

Заседание на Националния съвет на БСП се провежда в този час. На него се очаква да бъде определен денят и дневният ред за провеждане на 50-ия конгрес на социалистическата партия.

Критики към работата на избирателната комисия

Сериозни критики към работата на избирателната комисия се чуха преди заседанието. Красимир Янков коментира, че изборът е порочен и той ще предложи  състава на изборната комисия да бъде променен.

„Да. Прави се опит да се опорочи този избор. Вместо да имаме силата, че активираме цялата партия има  решения, които  са противоуставни срещу правилата, които са приети от избирателната комисия. Аз съм предложил всички решения на избирателната комисия по прекия избор да бъдат отменени, които са противоуставни, да бъде освободен този състав и да бъде избран нов, който да не опорочава избора“, каза той.

Това съобщи БНР

Коментари:

Зареждане ...