Радев към Борисов: Може би ще скрие и този скандал в зайчарника си

Методите на Бойко Борисов издават битието му от началото на Прехода. Очевидно е, че премиерът използва службите за свои политически цели. Указва на прокуратурата кого да размаже. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните. Коментарът направи президентът Румен Радев по повод последните изказвания на Борисов, че се е разбрал с главния прокурор да «размазва» и «да арестува».

Радев към Борисов: Може би ще скрие и този скандал в зайчарника си
Според държавния глава премиерът се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали, допълни Радев.

В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. Методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода. Ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият г-н Борисов, заяви още президентът. Радев каза още, че скандалите, кризите, растящото недоволство ежедневно разголват управленското безсилие и зависимост на Борисов.

Драмата на г-н Борисов е, че осъзнава факта, че този път номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението. Затова разбирам и неговата растяща нервност, допълни Румен Радев.

Коментари:

Зареждане ...