Атаката срещу Китай показва много признаци на внимателно планирана стратегия

10 февруари 2020-Нюз Фронт.

Разгръща се мащабна антикитайска кампания, след провала на тайните преговори. Превод със съкращения от www.benjaminfulford.net)

Срещу Китай се разгръща мащабна хибридна война, след провала на преговорите между източните и западните тайни общества, твърдят източници, запознати с преговорите.

Според множество източници, при атаката срещу Китай са използвани комбинация от био-оръжие, пропаганда и икономическа война.

Редом с тази кампания усилено се работи върху създаване на масов глад в Индия и Африка. Това е работа на американското корпоративно правителство, след като то не успя да осигури финанси за международните плащания на 31 януари.

Атаката срещу Китай показва много признаци на внимателно планирана стратегия

 

Атаката срещу Китай показва много признаци на внимателно планирана стратегия. На първо място, новият коронавирус, ударил Китай, със сигурност е био-оръжие. Изследователи от Индия са установили СПИН модификация в коронавируса, която е възможна единствено в лабораторни условия.
Свързани с ЦРУ лекари казват, че модификацията прави вирусът на плодовия прилеп заразен за хората.
Междувременно китайски учени откриха, че коронавирусът се привързва към белодробните рецептори, които са пет пъти по-често срещани при мъже от Азия, отколкото при Африкански или Индоевропейски мъже. Азиатските жени също имат по-малко от половината от количеството на тези рецептори, отколкото азиатските мъже.
„Те са знаели, че това предстои. Това е вирусът Nipah (зоонозен вирус, предаващ се от животни на хора) и познайте какво, белите хора са по същество имунизирани, тъй като ние имаме имаме инхибитор на ацетилхолиназата, предпазващ ни от вируса. ТЕ ЗНАЯТ, че е това е Nipah. Лайното ще падне върху вентилатора, след като хората разберат коефициента на смъртност“, коментира лекарят от ЦРУ. По-долу са някои връзки, изпратени от него:
Ако все още имате съмнения, че атаката е била планирана доста отдавна, обърнете внимание на тази статия на CNN, която се опитва да хвърли вината върху Китай; по-специално института по вирусология в Ухан.
„Логото на Wuhan Biotech Company е същото като логото на Umbrella Biotech Company от серията Resident Evil („Заразно зло“ – в нашия свят няма случайности) “, отбелязват източниците на ЦРУ. Вижте снимката по-долу:

 

 

Атаката срещу Китай показва много признаци на внимателно планирана стратегия

Според източник от Мосад:
„Едно е сигурно. Този вирус е модифициран и може да има всички видове патогени, смесени в него. Той беше пуснат, случайно нарочно, така да се каже. Това е последен шанс за кабала. Светът се пробужда за лъжте и манипулациите, безкрайните войни и магията на вавилонските им пари. И това си проличава от думите на техния Ционистки-Кабал официален говорител:”
Източници на азиатското тайно общество вече обещаха, че отговорът им „ще бъде непредсказуем и по-лош, отколкото можете да си представите“.
Според източници на японското военно разузнаване, китайците са почти сигурни, че режима на Шинцо Абе в Япония е бил подизпълнител на това нападение срещу Китай, Въпреки че снимки на Абе, усмихнат с нацистки символи на заден план, са изтрити от интернет, добре е известно, че той е нацист.
Веднага след като Абе бе поставен на власт (чрез избори, манипулирани от хазарската мафия), той започна да изгражда фабрика за био-оръжия, предрешена като ветеринарен колеж Kake Gakuin, твърдят японски източници. Там са били назначени хора от скандално известното японско фашисткото подразделение 731 за биологична война, отбелязват те. Имат свои хора и в Ухан, според японски неофициални източници.
Нацистите, разбира се, са известни с плана си да премахнат всички „неарийски“ раси (японците се считат за почетни арийци). Ето защо атаката срещу Китай се осъществява заедно с план за създаване на масов глад в Африка и Индия.
Тази операция се осъществява от бази в Антарктида, където чрез климатични оръжия са предизвикани валежи в пустините на Саудитска Арабия, според източници на ЦРУ. Това доведе до огромно разпространение на пустинни скакалци. След като дъждовете спряха, скакалците мигрираха в Етиопия и Судан, където отново неестествените дъждове създадоха внезапно изобилие в пустините, което позволи на скакалците да се умножат 20 кратно. След като пустините отново изсъхнаха, скакалците започнаха да заливат страни от Африка, точно когато се засаждат културите. Подобна атака сега се приближава и към Индия. Това се случва в двете части от света, където се очаква най-голямо нарастване на популацията.
Статиите по-долу описват процеса, въпреки че не споменават вероятната употреба на климатично оръжие като причинител:.
Източници на ЦРУ казват, че чрез глад нацистите се опитват да принудят индийците и африканците да прекратят връзките си с китайците.
Това е част от мащабен проект за демонизиране и изолиране на китайците, твърдят източниците. Тази тенденция съвсем ясно проличава в бомбастичната и сензационна кампания, водена от западните корпоративни пропагандни медии, с цел разпалване на страх в хората.

Затова дайте да стъпим здраво на земята и да премерим фактите:

До момента има 27,619 потвърдени случая на вируса и 564 смъртни случая. Това е около 2% смъртност, по-ниска от обикновения грип, при който смъртността е около 13%.

Къде е паниката, къде са гръмките заглавия по вестниците да отразят тази пандемия, много по-смъртоносна от коронавирус?

„Страховете от нов вирус предизвикват антикитайски настроения по целия свят.“ – това заглавие на AP, контролирано от Ротшилд, казва всичко…
Причината, разбира се, е, че тази страхова кампания е свързана с икономическа кампания за изолация на Китай.
Американският търговски секретар Уилбър Рос каза, че коронавирусът ще помогне на американската икономика:
Има и друг вариант, който компаниите трябва да обмислят, когато преглеждат своите доставчици.
Освен всички останали неща – (вие китайците) имахте ТОРС, после африканската чума по свинета, сега имате и коронавирус – това рисков фактор, който хората трябва да вземат предвид …
Мисля, че това ще помогне да се ускори завръщането на бизнеса в Северна Америка, САЩ и Мексико.
Кампанията срещу Китай включва също отмяна на полети на авиокомпании и евакуация на специалисти от Китай.
Има и признаци, че американците са готови да изпълнят дългогодишната си заплаха за прекратяване на притока на нефт към Китай. Това се наблюдава при атака на нефтен танкер край бреговете на Обединените арабски емирства.
На този фон китайците изградиха надземни тръбопроводи и се презаредиха с нефт.
В резултат на това китайското търсене на петрол е спаднало с 20% от началото на неотдавнашната хибридна война.
превод със съкращения от https://benjaminfulford.net

 

 

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...