Западе, вразуми се! Народи от целия свят, изметете ги и спасете света!

О, колко е трудно да се приведе в хармония този наш така разнороден свят.

Русия не може да избяга от призванието си — тя трябва отново да води. Да, народите гледат в различни посоки, но има едно обединяващо чувство за всички — страхът от голямата война. Може би това е единственото свойство на човешката природа (уви!), което ще ни помогне да оцелеем.

Да, събитията, които се случиха преди две седмици в Иран, едва сега започват. Те могат наистина да се развият на база принципите на доминото на безумието  — още повече, че САЩ се оттеглиха от всички договори за ликвидиране на ядреното оръжие.

Да, ще се наслагват събития върху събития, логически действия върху логическо противодействие. И тази лавина няма как да бъде спряна.

Независимо от изхода на войната, никой няма да спечели нищо, ще изгубят всички. Наистина горното е неразбираемо за онези, които се опитват да балансират на ръба на пропастта, рискувайки да изпратят на Оня свят цялото човечество, включително и себе си?

О, вие, всички земни Богове, кажете ни с кого на Запад Русия може да обсъди темата за световната сигурност?

— С колективна Европа? Но тя не може да разбере самата себе си — в момента например Европа постави като условие за връщането на Русия в ПАСЕ съгласието на Кремъл за наличието на ШЕСТ пола на Земята.

Какво става с мозъка ти, Европо?!

Ела на себе си!

— С ръководителите на отделните европейски държави? Но те няма да отворят устата си без Вашингтон да каже «ГЪК». Това дори вече ни изглежда нормално, имайки предвид, че цяла Европа е като кошер от военни и прочие американски и натовски бази, вихрят се надиплени шпионски скандали — като някакъв кофти американски филм. Европа е толкова форматирана, че е невъзможно да се говори с нея дори по въпроси за общото оцеляване на човечеството.

Европа е като в хипноза.

Или наркоза.

— Със САЩ? Но техните уж най-достойни лица и от двете водещи политически партии казват, че всички територии на Земята са в сферата на интересите на Америка, защото, видите ли, американците били изключителна нация, а това чудо на природата, наречено международно право, не съществувало.

Имало само и единствено американско право.

Не, в САЩ не се шегуват по отношение на горното. Не преиграват. Самопреклонението и липсата на съмнение във всеки акт е държавна политика в САЩ.

А ентусиазираната и зомбирана публика пляска с ръце с викове за подкрепа.

И така — избори след избори! И нищо не се променя. И всичко се повтаря.

Пълна продукция — Зомби сенчъри фокс!

Казват, че американците не били такива преди 30 години. Аз лично се съмнявам в това. Но що за нарцисизъм шества в тази нация?! Това е болестно състояние — да считаш нацията си за богоизбрана. А останалите — за обслужващ персонал.

Но все пак нещата трябва да се съгласуват с някого. Но как? И с кого от Запада да се говори?  С кого?

Западе, събуди се! Събери смелост и се погледни в огледало. И си кажи — с кого от вас светът може да се договори?

Няма как да стане без договаряне. Такова е времето. Нима ще оставим света да рухне, заради безумието на шепа западни лидери?!?

О, всички земни Богове, понеже вече не знам към кого вече да се обърна — вразуми ги!

Но, както очаквам, Боговете няма да се намесят, тогава ще се обърна към народите:
О, вие, изтрадали народи от целия свят, осъзнайте се, обединете се срещу безогледните ви експлоататори, които ви считат не за ЦЕННОСТ, а за СТОКА — изметете ги, спасете света!

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...