От създателите на «Веднъж в Солбъри». Неизлъчвани кадри от филма «Рукола, кафе, руски агенти» представи Прокуратурата

25 януари 2020-Нюз Фронт.

Пригответе пуканките, и се настанете удобно. По неизвестни причини, на сайта на прокуратурата ни започна прожекцията на филм, който е сниман на парчета. Премиерата дълго бе отлагана заради съмнения в успеха на видеото, актьорката игра и замисъла. Но доколкото разбрахме от наши неосведомени източници, видеото е снимано специално за ФБР.

И на основата на този кинематографичен шедьовър, ФБР ще започнат разледване в търсене на руските агенти.Това им е легендата.

В действителност, просто кака Кичка от кухнята на ресторанта, където вечеря Гебрев и компания, не успяла да измие руколата за салата на господата, а сега знаете, не ние да изнасяме великолепна продукция защото Бог ни е дал благословена, плодородна земя, ами внасяме всякакви болкуци с ниско качество от където се сетите.

И руколата била пръскана сигурно. А пръскат с всякакви пестициди, (което обяснява наличието на органично вещество в експертизата правена през 2016 във Финландия).

Така каза кака Кичка в откровен разговор с нашите агенти ( и ние си имаме, как.)

Както се казва «светът е Кремъл, и ние всички сме агенти.

А за вноса на некачествена продукция е време да се замислим. От както страната ни стана член на ЕС и НАТО, само проблеми. Чужди вериги магазини, кофти рукола в края на краищата. Човекът 5 години го боли стомаха от това натравяне.

Кадрите са заснети на 28 април 2015 година – деня, в който е бил извършен опитът за отравяне, или когато някой забравя да измие руколата за салата и прави много кофти кафе.

Прокуратурата пусна 7 видео- записа, заснети в различни часове. Явно режисьорът е решил да занеме няколко дубъла, за по-сигурно.

Вижда се как неизвестно лице се разхожда необезпокоявано и оглежда автомобилите и гаража на дружеството.

И разходката между колите явно е планирана по сценарий предвид реквизита- авторите на видеото, явно така си представят, че прави руски агент- от начина по който е облечен човекът, който е в образа на агент.

Сега, да минем към сериозната част. Защо, прокуратурата пуска на официалния си сайт кино-продукция с чужд произход, при това с ниско качество? И въобще, прокуратурата не трябва ли да се занимава с други неща? Какъв е този бардак в страната?

Или някой от прокуратурата е решил да събере много преглеждания с подобен контент? Какви са целите и задачите на прокуратурата? Какви са задълженията?

Знаят ли тези хора, които работят там, че българинът може да мисли, и че навън вероятно ще се смеят на неудачния видео-контент, който се опитва да внуши идея, която може да хрумне единствено на холивудски сценаристи.

Знаем, че и британците малко свалиха летвата, като почнаха съвместни филми с колегите си от САЩ. Но пък това видео си е съвсем ниска топка. И децата няма да повярват.

Защо родните кинорежисьори не правят вече филми, а от екраните ни заливат с турски сериали? Защо внасяме зеленчуци от Турция, Полша и кой знае от къде още, а на пазара няма български вкусни домати?

С какъв акъл влязохме в ЕС, че и в НАТО, да доживеем момента да се превърнем в публика и зрител ( при това явно сценаристите проявяват неуважение, смятайки, че българската публика и българския зрител са глупави).

Българи, наистина е обидно, че някой си позволява да се будулка с нас, търсейки при това анти-руски ефект, и целейки с това както може да видите, некачествено видео, да се образуват дела с обвинения за убийство, да се обвиняват руски граждани, за да се внесе разкол в отношенията ни с Русия на официално ниво.

Много много лошо кино. Чужд филм… а от нас искат да сме просто глупав, мълчалив зрител.

Е да де, ама не. Ние сме българи, потомки на онези велики българи, които дават писменост на славянската цивилизация, на онези герои, които с подвига си трогват Русия, която ни се притичва единствена на помощ, докато Османската имеперия сече глави и завзема цяла Европа..и тогава братушките идват на помощ поразени от мъжеството, героизма, силата на духа, на един народ който 500 години не дава нито вярата си, нито езика си, нито земята си. И обича Родината си…

а сега да доживеем време, когато не ни уважават навън, и някой смята, че може да ни се пускат подобни псевдо-филми и истории, за да изглежда страната ни срещу Русия, участвайки в бездарния филм на всички знаем кого…

Време е да се вземем в ръце…напомняме, че в средата на февруари предстои протест пред посолството на САЩ в София- всички българи да се чувстват не само поканени, но и отговорни да дойдат, вземете си най-смелите български думи, знамето на България, и българския дух.

( повече подробности за деня и часът, очаквайте скоро и във Фейсбук).

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...