Китайски читатели: Путин е роден за Русия

Китайските читатели активно коментират промените, които направи Владимир Путин в последно време.

Всички те изразяват подкрепа за руския президент, наричайки го даловиден политик, отбелязвайки, че «славата му ще остане векове».

Превод от The Paper (Китай):

На 8 януари руският президент Владимир Путин се срещна в Санкт Петербург с ветерани от Втората световна война. По време на разговора той подчерта, че не би искал Русия да се върне към съветската практика, когато държавният глава оставаше на власт пожизнено.

Един ветеран попита Путин дали законодателството може да бъде изменено, така че правомощията на президента да не са ограничени за даден срок?

Путин отговори, че през целия си мандат във властта той е разбирал, че много руснаци се стремят към стабилност в обществото, към стабилност в държавата и също искат както външна, така и вътрешна стабилност.

Коментари на читатели:
kinwu: Този път Путин отново показа, че мисли трезво.

Мечта на хоризонта: Путин e роден за Русия.

Цянански работник: Напълно подкрепям Путин по този въпрос.

Ползвател 7292633402: Уроците на историята не могат да бъдат забравени, Путин е много далновиден политик.

Ползвател 5366517639: Мъдро! Путин мисли за бъдещето на страната в дългосрочен план. Заслужава възхищение. Много мъдър и далновиден, заслужава похвала.

Чун Тиан: Путин е велик, кара хората да му се възхищават. Освен Сталин никой не е оставал в Съветския съюз повече от три мандата …Путин славно се вписа в историята на Русия.

Петя Паликрушева

Източник: https://www.thepaper.cn/newsDetail_forward_5566557

Коментари:

Зареждане ...