Изродената «демокрация». В САЩ въстанаха срещу забраната за свободно носене на оръжие

20 януари 2020-Нюз Фронт.

Стихиен протест се разрази в САЩ. Страната, която нагло продава десетилетия лъжата за «американската мечта». Хиляди въоръжени до зъби американци излязоха на протест да защитят правото си на свободно носене на оръжия.

В щата Вирджиния беше предприета инициатива за забраната му. И американците въстанаха. Ами как. Те обичат да стрелят- в училища, в заведения, просто когато превъртят. И смятат това за свое изключително право. Е, какво да се очаква от нация, която няма своя кухня и традиции, няма понятие за семейни ценности, и собственият й президент убива когото си иска, в която страна реши.

 

На митинг в американския Ричмънд в подкрепа на второто изменение на Конституцията се появяват въоръжени хора, които открито носят оръжие, въпреки забраните на правителството.Полицията не реагира по никакъв начин. В щата Вирджиния е обявено извънредно положение.
Все пак хората са с оръжие. Някой може да си упражни правото. Или да наруши всички правила. Все пак в САЩ живеят с опасната мисъл, че са изключителни, и на тях всичко им е позволено.

Такива работи. Това не го дават по телевизиите. Въстанието на престъпниците. Само понякога, когато някой, някъде в САЩ е разстрелял определено количество хора, защото така е преценил в конкретния момент. Терористите от «Ислямска държава» пасти да ядат. Това, което не знаем за САЩ, и не го дават по новините, е американска реалност, която е трудно да си представим даже. Защото просто имаме различно мислене.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...