Политолог: Парадокс е, но Западът чрез Украйна реализира световния си план


Според Дмитрий Бабич, политолог, публицист, журналист от Sputnik International, за да се разбере причината за действията на Киев, който категорично изключва всякакви контакти с Донбас, е необходимо да се осъзнае, че това решение не принадлежи пряко на украинските политици.

Видео: Украйна — чудовищен експеримент на САЩ

„За да не приличаме на сегашните граждани на Украйна, е необходимо да разберем, че зад някои печални събития и неприятности не стои злата воля на конкретен човек или на няколко човека, това не са частни интереси или поне не са само такива — тук има определена идеология, определен световен план. Всъщност какво е идеология? Това е изграждането на определен план за планетата Земя или за голяма част от нея. В съответствие с плана, който доминира на Запада по отношение на Русия, Украйна, постсъветското пространство като цяло, се приема, че Русия трябва да затихне за тях.

Тя трябва да бъде наказана и постепенно да загуби значението си. В същото време Украйна се счита от настоящите ултралиберални идеолози на Запад като алтернатива на Русия. Алтернативата, според Запада била по-успешна от Русия — „тя трябвало да бъде много силно подкрепена, защото после щяло да бъде късно», сподели Бабич.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...