Fox News: Импийчмънтът на Тръмп се крепи само на въображението


Демократите не успяха да уличат Тръмп в някакво престъпление, така че основание за импийчмънта са само собствените им фантазии, казва водещият на Fox News Грег Гетфелд. Според него американските медии вярват в най-безумните обвинения срещу главата на Белия дом, защото наистина много им се иска да вярват в това.

Видео: Импийчмънтът на Тръмп зависи от самия него

Това е първият импийчмънт, основан на въображението, ето това ви предлагат на вашето внимание! Първо, погледнете тази тъжна компания — те са като Тайната вечеря, споделя водещият на телевизионното предаване, имайки предвид демократите-инициатори на процеса на импийчмънт.

Не откривайки престъпление, те откраднаха сюжета на филма „Особено мнение“: не давайки на Тръмп да направи това, което още не е направил!, продължава водещият.

Но средствата за масова информация все още нетърпеливо приемат тази трескава глупост, основана на пиянски сплетни, продължава телевизионният водещ.

Медиите и демократите са като някой, когото познавате, вземащ катастрофалното решение, например, да сключи брак с Чарли Шийн, казва телевизионният водещ.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...