Австрийски журналист: Германия трябва да се нарича вече «Ислямска република Германия»

Докато в Германия предпочитат за избягват фразата «подмяна на населението», считайки я за неполиткоректна, точно това се случва в страната: коренните немци са принудени да се спасяват с бягство, освобождавайки пространство за мигрантите.

Това сподели австрийският журналист Марко Майер в «Contra Magazin».

Според него, най-ненормалната обстановка се наблюдава в големите градове на Германия, където има силни демографски промени. Авторът е убеден, че тези тенденции с годините само ще се засилват. Причината за това, както отбелязва Майер, е смяната на населението, за което в Германия предпочитат да не говорят. Работата е в това, че потоците мигранти не спират, а самите немци, особено висококвалифицираните специалисти, «се спасяват с бягство» зад граница.

В момента етническият състав на Германия е подложен на сериозни промени, а този драматичен процес не е спирал в близките няколко десетки години. Авторът също обръща внимание на това, че най-често в Германия пристигат мигранти, които са мюсюлмани. Нещо повече, сред тях показателите за раждаемост са значително по-високи, отколкото при християните или атеистите. По такъв начин, констатира Майер, Германия има вече всички шансове да се превърне в «Ислямска република Германия».

Както по-рано съобщи News Front, властите в Германия официално ще се заемат с интеграцията на исляма в немското общество. Съответната програма вече е разработена, за нея ще бъдат похарчени минимум 7 милиона евро.

News Front ПП

 

Коментари:

Зареждане ...