Михеев: „Америка променя пола си. Америка е трансджендърска страна»

Известният руски политолог и експерт Сергей Михеев наскоро говори за отношението си към системата на общочовешките ценности, която САЩ искат напълно да преобърнат.

Според Сергей Михеев, днес в САЩ има очевидна тенденция към изместване на моралните стандарти, норми, принципи и концепции, кое е добро и кое е лошо. Промяната на пола, трансджендърите и насърчаването на хомосексуалността са норма днес в самите Щати.

„Америка днес променя пола си. Америка е трансджендърска страна. Има доста очевидна тенденция. Има я тази тенденция, тя е достатъчно мощна. То е толкова мощна, че дори високопоставени американски чиновници са принудени да говори за това. Това е опасно.

Ако беше в малка, нямаща значение за света страна, тогава не бихме обръщали внимание. Но Америка задава тон за останалото човечество. Няма глобална тенденция, има тенденция в западните страни, която този Запад се опитва да наложи на останалия свят поради наличните му ресурси».

Михеев счита, че днес по-голямата част от човечеството все още се съпротивлява на това извратено нарушаване на моралните норми, но скоро те ще попаднат под натиска на същите тези либерални стремежи и движения в света, които задава Америка.

«Либерализмът се превърна в псевдорелигия. Вярата в демокрацията се превърна в псевдорелигия. Ценностната система е напълно унищожена. Хората престанаха да разбират какво е добро и какво е зло», добави Михеев.

«Днес се смята за морално, ако подкрепите това бавно унищожаване на човечеството. Налагат се фалшиви западни ценности за свобода, равенство и демокрация.

Всичко това е измама. В края на краищата нищо подобно няма на Запад. Те са роби на своите мегакорпорации, на техните елити и авторитети. На тези хора им подхвърлиха трохи, а те решиха, че това е свобода», допълни Сергей Михеев.

Петя Паликрушева

Коментари:

Зареждане ...