16 октомври 2019-Нюз Фронт.

Европа страда много от миграционната криза. Има поток от бежанци и имигранти, които се опитват да избягат от бедствия, войни, глад и бедност в техните страни.
Трябва да правим разлика обаче между „реални“ и „фалшиви“ мигранти, докато властите трябва да обръщат повече внимание на хората, които получават обезщетения.
Това мнение изрази британец десето поколение Маркъс Годуин в ексклузивно интервю за английската редакция News Front.


Според него в момента във Великобритания няма такава миграционна криза като например във Франция.
Великобритания до голяма степен се спасява от морето.

„Това малко парче от английския канал, което познавам толкова добре […], наистина е бариера. И бариерата му също спря хората от римляните от едната страна. Тя също спря миграцията “, казва Маркъс.

Британецът отбелязва, че огромен поток от мигранти идва от „Новия“ Европейски съюз, по-специално от Румъния и България. Той подчертава, че много цигани идват от тези страни и това създава проблеми сред местното население.

Какво ще направите, ако симигрирате? Имигрирах в друга държава, струва ли си да създавате проблеми, да викате нещо или да ходите на демонстрации, да крадете от хора, каквото и да е… или се опитвате да си намерите работа и да допринесете, да изградите живот в нова държава? Вие избирате последното. Точно това направиха мигрантите от западна Индия и индийския субконтинент във Великобритания. Там хората са истински имигранти.
Хората идват тук (във Великобритания, — бел.ред.) И работят “, обяснява Маркъс Годуин.

Той също така дефинира понятието „фалшиви“ имигранти: „Новите, които наричам„ фалшиви “имигранти, правят точно обратното, те идват и изискват облагите, които правителството ни дава.

“Истинският проблем е, че такава силна подкрепа за нелегални имигранти в Европа води до опасно социално противопоставяне между „аборигените“ и „пришълците“

„… Ползите, които съвременните новопристигнали биха могли да получат, независимо дали са англосаксони, които живеят тук в британски градове, получават британски паспорти, които са родени там, плащат данъци. Т
е намаляват обезщетенията за тях и дават ползи на тези „нови“ имигранти. Това умишлено предизвиква социални вълнения и сремеж“, добавя Маркъс.

В заключение събеседникът подчертава, че това е отворен път за дестабилизиране на традиционния живот на обществото, което според него вече отслабва след Големия крах.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;