Мария Захарова коментира публикуването на стенограмата на разговора между Тръмп и Зеленски

25 септември 2019-Нюз Фронт.

Мария Захарова коментира публикуването на стенограмата на разговора между Тръмп и Зеленски.

 

Прочетох стенограмата от разговора на Тръмп със Зеленски, поради който вчера председателят на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ Нанси Палоси реши да започне процедурата по импийчмънт на президента.Това ли е работата на демократите в Съединените щати да излагат страната си на световни подигравки? И точно това направи г-жа Палоси с Конгреса, Белия дом и други правителствени агенции.
Оказва се, че Джулиан Асанж на практика е герой на САЩ. В крайна сметка той предостави на обществеността не един, а хиляди материали с подобен характер. Не е много ясно защо демократите са били обидени от него по едно време. Толкова, че започнаха да гонят по целия свят.

«Сега чакаме банкетът да продължи: нека публикуват стенограми от разговори с партньори от НАТО, помежду си. Много е ценно да публикуваме изказвания на закрити срещи на ЦРУ, ФБР и Пентагона. Всичко в студиото! Можете да започнете с преиздаване на WikiLeaks: вземете и публикуйте на уебсайта на конгреса и От Белия дом, доставяйки нови материали през последните 10 години “, написа тя във Фейсбук.

Напомняме, че след като беше задействана процедурата по имшийчмънт, Доналд Тръмп публикува стенограмата от разговора си с Владимир Зеленски. А както знаем, по стара американска традиция, нищо не се прави в САЩ просто така, то в конкретния случай, Тръмп първо е провел разговора с Владимир Зеленски, предварително знаейки, че ще бъде записан, и след това използван в нужния момент. Все пак избори наближават, и в тях новия президент на Украйна ще е новия скандал в предизборната гонка.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

Коментари:

Зареждане ...