24 септември 2019-Нюз Фронт.

Организаторите на сесията на Общото събрание на ООН отделиха около дванадесет часа днес за изказвания на държавните глави, като напълно забравиха за пристигането на президента на Украйна Владимир Зеленски, който пристигна в Ню Йорк.

Така във вторник, 24 септември, от 16:00 до 21:45 часа по московско време, думата ще бъде дадена на главите на Бразилия, САЩ, Египет, Турция, Нигерия, Малдивите, Катар, Швейцария, Хърватия, Боливия, Йордания, Република Корея, Буркина Фасо, Франция, Чили, както и Босна и Херцеговина.

След петнадесет минути почивка ще продължат поредица от изпълнения, които ще продължат до 16 ч.
През този период ще говорят лидерите на Ангола, Португалия, Руанда, Финландия, Монако, Нигерия, Холандия, Аржентина, Латвия, Словакия, Казахстан, Полша, Конго, Лихтенщайн, Перу, Сенегал, както и международна делегация на Италия, Испания, Нова Зеландия и Япония. , Великобритания и Мароко.

От това можем да заключим, че цялостна реч на Владимир Зеленски изобщо не е предвидена и той може да бъде получи думата само по време на общия дебат заедно с различни активисти, журналисти, социални активисти и учени.

Показателен жест на пренебрежение…

Президентът на Украйна Владимир Зеленски не е включен в списъка на световните лидери, които ще държат реч по време на Генералната асамблея на Общото събрание на ООН

Очаквайте подробности по темата в развитие.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;