В Германия все още е пълно с нелегални мигранти. Броят на чужденците, които трябва да напуснат страната, се увеличава.

Броят на чужденците, които трябва да напуснат Германия, достигна максимума си. От 246 737 човека, които трябваше да напуснат страната на 30 юни, 191 117 човека бяха защитени от преселване, благодарение на «Временното спиране на депортацията».

«Duldung» или «Временно спиране на депортацията» не е право на пребиваване. Ако чужденец напусне териториятеа на Германия доброволно, то законът предполага неговото изселване. Но броят на мигрантите продължава да расте.

Това доведе до обръщение на делегата на партия «Алтернатива за Германия» Ларс Херман към федералното правителство. Той заяви, че в Германия в пълен ход върви «легализацията на хиляди несанкционирани мигранти».

Броят на нелегалните се увеличи с още пет хиляди в сравнение с края на март.

Основните страни, от които те престигнат, са Афганистан (17 475 човека) и Ирак (15 463 човека). От края на март към тях се присъединиха над 4 хиляди афганистанци и иракчани.

Причината за «Временното спиране на депортацията» е липсата на истински документи. Именно поради това в страната се намират примерно около една трета афганистанци и иракчани. Тез цифри могат да се нарекат «взривопасни», те поставиха «Нов негативен рекорд», според депутата Херман.

«Няма да е изненада, когато избирателите изгубят напълно доверието си към управляващите партии», допълни той.

News Front ПП

 

Тагове: ;