САЩ се издадоха. Американското посолство у нас пусна съобщение, че се радва за обвинението в шпионаж срещу Николай Малинов

11 септември 2019-Нюз Фронт.

Посолството на САЩ в България пусна официално изявление по делото на Николай Малинов, обвинен в шпионаж.
На страницата на посолството във Фейсбук бе публикувано съобщение, в което се казва, че служителите на американското посолство били запознати с разследването на българските правоохранителни органи на обвинения в шпионаж и държавна измяна Николай Малинов.

Според съобщението на американското посолство, «САЩ изцяло подкрепят усилията на България да защити суверенитета си от злонамерено влияние».

Тук се пита, а какво им влиза в задълженията да пускат такива заявления, и от къде на къде имат право да са запознати с разследването? Или просто не могат да се сдържат да демонстрират пред всички, че всъщност те са поръчители на новия RussiaGate?

След масовите арести и разпити на представители на национално движение «Русофили», журналисти, социолози, които се случиха на 9 септември, можем да сме сигурни, че страната ни, която за съжаление е член, или по-скоро заложник на ЕС и НАТО, е окупирана от чужди структури, които имат достъп до МВнР, до специалните служби на България, ДАНС, прокуратурата и прочие.

 

Напомняме, че в петък, 13 септември 2019 година, от 17:00 пред сградата на Външно Министерство на България!Добавяйте се и споделяйте с приятели.

Съединението прави силата, да защитим честта на България и да покажем, че народът ни няма да се подчини на САЩ и няма да играе по техните правила!

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...