«Обичаш Русия?- Агент на Кремъл!Структурите на САЩ организираха лов на вещици в България

10 септември 2019-Нюз Фронт.

Западните мозъчни центрове сериозно са се захванали със страната ни.

В ход е операция «RussiaGate»български вариант със шпионски елементи.

След масовите арести и разпити на представители на национално движение «Русофили», журналисти, социолози, които се случиха на 9 септември, можем да сме сигурни, че страната ни, която за съжаление е член, или по-скоро заложник на ЕС и НАТО, е окупирана от чужди структури, които имат достъп до МВнР, до специалните служби на България, ДАНС, прокуратурата и прочие.

 

"Обичаш Русия?- Агент на Кремъл!Структурите на САЩ организираха лов на вещици в България

Защото това, което се случи вчера, и в навечерието на ежегодния събор на Копринка «Русофили», планиран за 14 септември, е показателна акция за лов на вещици, западните структури искат да сплашат всеки, който има топли чувства към Русия, и да представят страната ни анти-руска.

Затова провокацията започна още с появата на съобщението публикувано на сайта на Външно министерство. Съобщението сработи като детонатор.

Българите реагираха остро и осъдиха заявлението с обещание за протест на 13 септември 2019 от 17:00 пред сградата на Външно министерство.

Разбира се, онези специални служби на САЩ, които са пратени да наблюдават ситуацията в България не харесаха идеята и пуснаха в ход «RussiaGate»  обявавайки за шпиони  национално движение «Русофили», журналисти, които се осмеляват да пишат и казват истината, социолози.

Трябва да се ядосаме, трябва да реагираме и като един да защитим страната си! Не можем да позволим да гледаме как в родината ни, по заповед на чужди служби се арестуват българи за това, че обичат Русия и познават историята!

Продължаваме да следим темата, очаквайте подробности.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.