10 септември 2019-Нюз Фронт.

Петък, 13 септември 2019 година, от 17:00 пред сградата на Външно Министерство на България!Добавяйте се и споделяйте с приятели.

Съединението прави силата, да защитим честта на България и да покажем, че народът ни няма да се подчини на САЩ и няма да играе по техните правила!

Това е важна кауза, която има за цел да обедини българския народ срещу провокациите на Запада в нашата Родина.
Всеки който обича България и с гордост нови името «българин» нека се чувства поканен.


Призовават се всички българи, които все още не са с повдигнато обвинение за държавна измяна и шпионаж в полза на Русия, или с други думи «Агентите на Кремъл» да се явяват на протеста.
Призовават се всички, които са чели история и знаят, че Русия проливайки кръвтта си по нашата земя ни освободи от турско робство, да робство именно, а не «османско присъствие», и от чумата на фашизма да дойдат.
Призовават се синовете и дъщерите на България, които искат да защитят честта й да дойдат.
Призовават се всички, които носят достойната кръв на Васил Левски да дойдат.
Призовават се всички, които не са съгласни с безобразията на САЩ, ЕС и НАТО да дойдат.
Нека покажем, че във България има народ, който ще се бори за честта си, името си, и историческата правда!!!
Нека се изправим и обявим: арестувайте ни, затова, че искаме да пазим отношенията си с Русия.
Нека не позволяваме на Вашингтон да направи от България втора Украйна!
Нека покажем, че «Съединението прави силата» е секретното оръжие на народа ни, и тези думи са ни дадени като код, когато надвисне опасност над България!
Петък, 13 септември 2019 година, от 17:00 пред сградата на Външно Министерство!

 

 

Трябва да защитим честта на България! Нека в Русия знаят, че българския народ няма да позволи гавра с историята! Ние сме достоен народ многовековна история, дали сме Азбуката и християнската вяра, нашия принос в славянската цивилизация е колосален! Не искаме народът ни да бъде замяран с обвинения, заради мръсните игри на Запада.

Това, което беше публикувано на сайта на Външно министерство е антибългарска провокация, която подкопава честта и достойнството на народа ни и е петно за името на България! Нека ни чуят, нека ни видят! Нека знаят, че имаме глас! Ние се разграничаваме от позорната позиция на Министерството! Искаме извинения! И ще искаме оставка! 

Братушки, изивиняваме се, това не е позицията на България, искаме да знаете, че българския народ пази в сърцето си благодарността за великия подвиг и пролятата кръв. Това, което се случи не е позицията на българите, а съобщение на САЩ публиквано от служител, който не си дава сметка, как накърнява интересите на страната ни!

Историческата истина е, че без смелостта, жертвоготовността и героизма на Червената армия днес Европа и светът щяха да са още под нацистки ботуш и тази истина не може да бъде преиначена или фалшифицирана.

За страна като България помощта на Москва отпреди 75 години е решаваща: без нейното застъпничество и без антифашистката ни съпротива нямаше да имаме статут на воюваща страна победителка, а щяхме да бъдем наказани с орязване на територии като съюзник на оста Рим-Берлин-Токио.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;