Структурите на Сорос и ЦРУ започнаха операция «Руски шпиони във България»

9 септември 2019-Нюз Фронт.

Всички, които познават историята и знаят, че Русия е разгромила фашизма, всички които обичат Русия и са благодарни за жертвата и героизма на руския народ, всички които мислят различно от това, което казват медиите на САЩ и Европа, всички те са «агенти на Кремъл»- соросоидна поговорка.

 

Интересно започна този 9 септември…с ареста на бившия главен редактор на «Дума», масови разпити на всички представители на Национално Движение «Русофили» и подозрения в шпионска дейност.

И това е само началото на операцията » Шпионите на Русия във България», бъдете сигурни, че продължение ще има в най-добрите традиции на Холивуд.

Една от основните цели, в краткосрочен план, е да се провалят две мероприятие: едното е протест пред сградата на Външно мнистерство заплануван за 13 септември,а второто- ежегодния събор на Русофили на Копринка, което  е трън в очите от години на западните «партньори» на България.

 

Утре се очаква извънреден брифинг на прокуратурата. Предстои да чуем  такива неща, че се пригответе психически и морално. Това е само началото от серията провокации, които очакват страната ни.

Структурите на Сорос са се заели сериозно с България. Една от последните индикации беше скандалът около изложбата посветена на 75 години от Освобождението на Източна Европа от фашизма, която се състоя днес.

Пред сградата на Руският Културно-информационен център днес бяха развяти знаметата на Русия и България.

 

» Ние от Приятели на Русия и Православния свят и Български Народен Събор, благодарим за свободата на руския братски православен народ, благодарим за освобождението от турско робство и за освобождението от фашизма. Да живее България и Русия, с нами Бог!- с тези думи се обърна заместник-председателя на «Приятели на Русия и православния свят Атанас Стефанов».

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 

Коментари:

Зареждане ...