Министерството на отбраната на Русия е готово за пълноформатно сътрудничество с Франция

9 септември 2019-Нюз Фронт.

Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу отбеляза, че подновяването на контактите между двете военни ведомства е решено от президентите на Русия и Франция по време на срещата в Брегансон.

 

Министерството на отбраната на Русия е готово за пълноформатно сътрудничество с Франция

Руското министерство на отбраната е готово да установи тясно сътрудничество с френските си колеги и да го направи толкова надеждно, колкото е готова за това френската армия.
Това изявление направи ръководителят на руското министерство на отбраната Сергей Шойгу по време на среща с френския си колега Флорънс Парли.

Преди това министрите проведоха задълбочена дискусия, по време на която обмениха мнения по множеството теми, свързани с общите интереси на двете страни и проблемите на стратегическата сигурност в Европа.

Възобновяването на контактите между двете военни ведомства беше решено от президентите на Русия и Франция на среща в Брегансон. Изглежда, че оттогава не е минало толкова много време, но вече сме изминали достатъчно добър път, за да приближим вижданията си “-, каза руският министър на отбраната.
Според Сергей Шойгу преговорите на ръководителите на генерални щабове, проведени малко по-рано, потвърждават взаимното настроение на страните към по-нататъшно сътрудничество.

Очаквайте подробности.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...