Киевските бойци продължават подготовката на мащабни провокации срещу Донбас

2 септември 2019-Нюз Фронт.

Командирът на така наречената . „Операция на обединените сили“ („ООС“) генерал-лейтенант Владимир Кравченко, с помощта на съвместни постановъчни репортажи на Центъра за психологически операции на въоръжените сили на Украйна и украинските медии, се опитва да оправдае редовните обстрели по територията на републиката от киевските сили за сигурност. Това съобщи служител на прес-службата на Народната полиция на ЛНР Иван Филипоненко.
Той отбеляза, че противникът продължава да се подготвя за мащабни провокации в очакване на срещата на Контактната група в Минск, предвидена за 4 септември.

 

 

 

Според данни на нашето разузнаване командирът на ООС Кравченко е поставил задача на оперативната група на 74-и център на информационно-психологическите операции под ръководството на ръководителя на консолидиращата се пропагандна група на отдела за наблюдение и специални операции, военнопрестъпникът майор Кавинец в сътрудничество с журналисти от украински телевизионни канали ICTV и 1 + 1 да подготвят постановъчни видеорепортажи за обстрела на позициите на 46-та отделна десантна щурмова бригада от ЛНР “-, заяви Филипоненко.


Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...