Докато Макрон чоплеше, Борис Джонсън успя да откъсне парче и започна да дъвче. Джентълмените винаги са били бок….ци, Холивуд просто ретушираше действията им.

След импотентната сбирка на G7 — всичко се завъртя дори по-бързо, отколкото можеше да се очаква. Притеснявам се какво ще се случи утре.

Спомнете си колко писъци бяха за това, че Путин призна, че либерализмът е приключил, в смисъл — че е умрял. Либералите от всички страни бързо се обединиха и започнаха да ни доказват, че това не е вярно, че правата на трансформърите (разбирай джендърите) са по-живи от правата на всички живи.

Тези дни се проведе срещата на Г-7, където джентълмените от либералния отбор обсъждаха пак Моква —  дали да вземат Русия или да не вземат Русия. «Подлият» Макрон предложи да се вземе и с това … започна да погребва демокрацията!

Епохата на западното господство приключва поради глобалните геополитически промени, заяви френският президент Еманюел Макрон, обръщайки се към посланиците на републиката. Събитието беше излъчено на страницата на Елисейския дворец в Туитър.

«Наблюдаваме края на западната хегемония в света. Обстоятелствата се променят», каза френският лидер.

Ооо, чувате ли за какво става дума?!

Джентълменът Макрон посегна на най-святото им!

А новият премиер на Англия Борис Джонсън се кани да спира работата на парламента! Уау, какви злодеи!

Някакви дискусии? Е, за какво ви са дискусии, та още Тереза Мей показа, че в Англия парламентът е една безплодна говорилня — без смисъл.

На всичкото отгоре, кралцата на Англия, която уж нищо не решавала — внезапно взе, че подкрепи този калпазанин Борис Джонсън — и двамцата ще закриват английския парламет.

Демокрация, да?!

Но да се върнем към либерализма. В Германия повече от половината от населението не е доволно от либерализма! Защото излиза, че германците са считали, че държавата е за тях, а настоящите управленци казват, че държавата е за мигрантите.

Който се против, е агентът на Кремъл и като цяло е … престъпник! И да му се прасне акаунта във Фейсбук моментално!!! Във Фейсбук да се прасне всичко — да останат само лелките и чичковците със зайченцата и с виртуалните кафенца с чашките, набучени с по 1-2 розички.

Обаче се оказва, че не само Макрон е … подляр, както вероято го наричат вече на Запад. Външният министър на Индия обяви края на ерата на глобалното господство в САЩ.

 „Ние разбираме, че днес позицията на САЩ в света се променя. Тази страна преди си мислеше, че може да доминира навсякъде, но днес няма такива възможности. Самите САЩ признават това. Възникват голям брой играчи, които започват да влияят на международната политика”, цитира го ТАСС.

Отбелязвам, че това се случва на фона на факта, че САЩ подготвяха Индия като таран срещу Китай, между двете държави има сложни отношения.

И още нещо ще отбележа, появиха се внезапно изключително интересни новини. Русия получи от Индия … аванс за С-400!

Край, джентълмени! Това е краят!

А в същото време Украйна сама се разкъса, откъсна от себе си куп територии….и ЦЕ…всичко свърши! Както каза Дмитрий Анатолиевич Медведев, не по тази причина — никой не се нуждае от бадминтон!

А как добре започна всичко, нали? Бисквитки, гласност, газирана вода…!

Ех, край! Всичко е ясно! Появи се проклетият Путин! Беда!

Бъдете щастливи!

Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;