30 август 2019-Нюз Фронт.

Концепцията за отворено общество, която е залегнала в основата на идеята на Фондация Сорос, далеч не е нова идея, която се пропагандира от глобалистите от миналия век, опитвайки се да поемат ролята на един вид „световно правителство“ в сянка.Това заяви заместник-ръководителят на Международното евразийско движение Валери Коровин.

Според него основната задача на тези глобалисти на този етап е отварянето на националните държави, за да могат те да бъдат контролирани отвън.

Разбира се, те често срещат съпротива от страна на правителствата, защото интересите на страните трудно съвпадат с интересите на глобалистите.

„За да премахнат подобни пречки, те свалят настоящото правителство, особено онова, което се противопоставя на глобалистическите центрове. Такива протести са интуитивни, не се появяват внезапно и естествено.
Това е ред на глобалистични структури, които спонсорират и управляват процеса “-, обяснява експертът.

Той обърна внимание на факта, че цветните революции възникват под много изтъркани лозунги за демокрацията, правата и свободите, по-специално за ЛГБТ общността.

Във всички подобни протести има глобалистичен поръчител, подчертава Коровин и подобни събития нямат нищо общо с реалните свободи.В същото време Джордж Сорос участва само в изпълнението на проекта.
Независимо от това, експертът отбеляза, че той има значителен принос за идеята, доразвиването и популяризирането й.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;