Днес Путин бива обвиняван дори в това, че през 90-те години на ХХ век Русия е изгубила 10 милиона човека от населението си. Обвиняват го в това, че заради демографската криза през 90-те години в момента в Русия нямало кой да ражда.

Не е тайна, че за САЩ при техния огромен, просто безумен държавен дълг, е крайно важно да се доберат до неизчерпаемите природни ресурси на Русия. Нито на САЩ, нито на другите страни от Запада не им е нужна силна, независима, могъща във военно отношение Русия. На страните от Запада им е нужна бедна, раздробена на няколко враждуващи помежду си части страна, разбира се под чуждестранен протекторат.

Тази доктрина не е отменяна от никого и никога, няма и да бъде отменена.

Западът е готов да плати, а и плаща огромни пари за проекти, насочени за унищожаване на Русия. Държавният департамент на САЩ отдели за «развитието на демокрацията в Русия» цели 17 млн долара още през 2015 г. Значителна част от тези пари са насочени за организиране и провеждане на кампании, насочени срещу Путин, за плащане на публикации, заливащи с кал руския президент.

Целта е Путин да бъде отстранен от власт, няма да се спрат и пред решението за физическото му унищожение. Целта е да бъде назначен президент-марионетка, да се унищожи Русия — това е вековната мечта на Запада.

Всъщност, това е единствената надежда на Запада да удължи своето безплодно съществуване с още 50 години или малко повече.

Точно Путин е непреодолимата преграда пред осъществяването на тази мечта на САЩ и другите страни от Запада.

Изхождайки от целта на Запада да отстрани Путин от власт, както и от концепцията за унищожаването на Русия, съвсем в дуга светлина вече изглеждат публикациите на някои български, западни и дори руски «критици».

При внимателно разглеждане става повече от очевидно, че всички тези публикации, независимо от на пръв поглед разликите между тях, са като написани под индиго.

Те си приличат като две капки вода в своята ненавист към Путин.

Е, господа, всички ваши усилия, вашите неспирни напъни да се разцепи руският народ, той да бъде изкаран на улицата, да се спретне в Русия Майдан, са обречени на провал.

С каквото и презрение да се отнасяте към русия народ, народът съвсем не е глупав, народът прекрасно разбира вашата гнила и продажна натура. Руският народ никога няма да тръгне след вас.

Разбира се, че Путин има за какво да бъде критикуван — да, да бъде критикуван, а не върху него да се изливат потоци от лъжи и изпражнения, с надеждата, че руският и другите народи ще приемат това за «чиста монета».

Народите по света, драги плювачи, виждат гнилата ви и продажна същност.

Петя Паликрушева

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;