Последните социологически проучвания в САЩ съвсем не са радостни за Тръмп в навечерието на президентските избори, но показват положителната настройка на американците към главния му опонент — демократа Джо Байдън.

Както по-рано съобщи News Front, според допитването на Центъра за изследване на връзките с обществеността, само 36 % от американците подкрепят политиката на Тръмп. Негативно за неговата дейност се изказват над 60 %. Единственото, което гражданите на САЩ не критикуват в политиката на Тръмп — това е икономиката.

Именно с това е свързана визитата в Украйна на съветника на Тръмп по въпросите на националната сигурност Джон Болтън, съобщи на 27 август telegram-канала «Президентът с косата», позовавайки се на източници от посолството на САЩ в Киев.

СОРОС ОТЧАЯННО ВЦЕПИЛСЯ В ЗЕ-КОМАНДУ, У ПОРОШЕНКО НЕРВНИЧАЮТ – ЭКСПЕРТ О ПЕРСПЕКТИВАХ СДЕЛКИ ЗЕЛЕНСКОГО И ТРАМПА

По-рано се съобщи, че визитата на Болтън е свързана с украино-китайската сделка за предприятието «Мотор Сич». Изданието «The Wall Street Journal», позовавайки се на източници от Белия дом съобщи, че Болтън има намерението да саботира споразумението, което може да обезпечи на Пекин технолигии за производство на двигатели за самолети с голяма товароподемност.

Както пише telegram-канала, Китай отдавна е получил всичко, което му е било нужно от украинското предприятие, целта на Болтън била да получи от Киев компромат срещу Байтън-младши, замесен в корупционни схеми в Украйна.

«Зеленски и Коломойски получиха солиден коз. Проблемът е в това, че не могат да го разиграят без последствия. Според наличните данни, олигархът е поставил редица условия, за което му съдейства израелският премиер Нетаняху, дописвайки списъка с искания в Тел Авив», се казва в съобщението.

News Front ПП

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;