„Ислямът като заплаха за сигурността“: бивш полицай предупреждава за „гангстерски джихад“

14 август 2019-Нюз Фронт.

Бившият полицай и автор Стефан Шуберт разглежда исляма като съществуваща заплаха за Германия.
В градовете отдавна е създадена опасна комбинация от престъпления, насилие, алкохол, наркотици и ислямска радикализация.
Това развитие на нещата беше причинено от отварянето на границата през 2015 година, което доведе до увеличаване на престъпността от мюсюлмански имигранти, влизащи в страната.

В новата си книга Sicherheitsrisiko Islam (Ислямът като заплаха за сигурността) авторът иска да покаже опасностите пред западните общества.

 

Последните статистически данни показват, че ислямът има значителен принос за развитието на престъпността в страната.

Настоящите престъпления потвърждават тази теза: секс мафията в Кьолн, престъплението на арабските кланове, убийствата на момичета, престъпната вълна, окупирането на общественно пространство от групи на нелегални мигранти склонни към насилие, бунтове във открити басейни, на жп гарите и по време на градските празници, терористични актове като на коледния пазар в Берлин, Ансбах, Хамбург и Вюрцбург, убийства с нож като в Кемниц, нападения от търсещи убежище в баварския Амберг и жестоки актове на насилие в обществеността като убийството с меч в Щутгарт. Във всички тези случаи виждаме сходство — произхода на престъпниците.

Престъпниците са предимно мюсюлмански мъже, а жертвите са почти изключително местни жители.
Така ислямът преследва радикално разделение на обществото. Омразата към евреи, християни, „неверните“ и западните навици образуват благоприятна почва за терор, насилие и следователно престъпност.

Как изглежда планът на Федералното правителство? Какво става, ако интеграцията на милиони мюсюлмански имигранти в Германия не само се провали, но и предизвика изключително напрежение в страната?

В обширно проучване на Берлинския център за научни изследвания в областта на социалните науки, изследователят по миграция Рууд Купманс, след интервюиране на мюсюлмани в шест европейски държави, заключава, че две трети от анкетираните мюсюлмани считат религиозните закони за по-важни от законите на страната, в която живеят.
Особено в градовете от Западна Европа е възникнала експлозивна смес от престъпност, насилие, алкохол, наркотици и ислямска радикализация.
Тези събития вече са толкова развити, че кръговете за сигурност наричат тази смес „гангстерски джихад“.

Многобройните социални отклонения водят до влошаване на ситуацията със сигурността в близко бъдеще. Основната мотивация за публикуването на книгата „Ислямът като заплаха за сигурността“ е надеждата, че „точката на необратимост“ все още не е премината, обобщава Стефан Шуберт.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Коментари:

Зареждане ...