13 август 2019-Нюз Фронт.

Ислямска държава (забранена в Руската Федерация и редица държави) всъщност беше замислена от американците в Ирак.

 

След американската инвазия в Ирак и Либия, клетки на терористична организация след това започват да се появяват в други страни.

Американското нашествие в Ирак беше оправдано само от интереси в петролния сегмент и за това беше решено да се пожертва цялата страна. Нарушавайки всички закони и заповеди, САЩ, въпреки всичко и всеки, възприемайки Ирак като петролна платформа за изпомпване на нефт, унищожиха мира и реда на цялата страна. Мирна, просперираща страна. В резултат на тези действия невинният Саддам Хюсеин беше обесен и цялата страна потъна в гражданска война — резултатът, който американците търсеха.

След постигнатото САЩ спокойно започнаха добив на петрол.Следваща в списъка на страни с богатства-беше Либия.
В преследване на «черно злато» НАТО свали Муамар Кадафи. Либия, страна с огромни запаси от ресурси, беше една от десетте държави — лидери в производството на петрол. Качеството на петрола се характеризира с ниско съдържание на сяра, което увеличва продажната му стойност.

 

Но след като получиха тези две държави, САЩ не се спряха, а напротив, решиха да шродължат с плячкосването на богатства и ресурси, докато се правят, че внасят «демокрация» или на по-късен етап- борят се с тероризма. Така, опиянени от «успехите» си в Близкия Изток, САЩ се заеха с поредната си жертва- Сирия.

 

Но след като получиха тези две държави, САЩ не се спряха, а напротив, решиха да шродължат с плячкосването на богатства и ресурси, докато се правят, че внасят «демокрация» или на по-късен етап- борят се с тероризма

Те решават да продължат „успешния план” и да поробят Сирия с ръцете на «Ислямска държава», за да свалят президента на Башар Асад, като предизвикват недоволство и въоръжени сблъсъци.
Същите техники, които отдавна прилагат на практика в други региони и страни.
След като получава контрол над големи територии в Сирия, Вашингтон започна да изпълнява плана си за въвеждане на войските си в страната. Парите, които терористите от «ИДИЛ» получава от САЩ за извършване на мръсната работа, са фантастично незначителни в сравнение с ползите от притежаването на кладенци.
След като получава официално искане от Сирия за съдействие в борбата срещу тероризма, Русия застава на пътя на разпространението на терористичния ужас по света.

Поемайки на себе си цялата отговорност и разбирайки възможните последици от този кошмар, които Съединените щати породиха, руските ВКС с достойнство решават проблема с изкореняването на „творчеството“ на жестоките фантазьори от Белия дом.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.