12 август 2019-Нюз Фронт.

Град от яйца се изсипа по бившият президент на Украйна Петро Порошенко след разпит в Държавното бюро за разследвания. Това съобщиха на 12 август от РИА Новости.
Политикът беше призован на почти тричасов разпит по делото за укриване на данъци при закупуването на телевизия «Прямой». Напомняме, че срещу Порошенко са заведени общо 11 наказателни дела.

Когато Порошенко напусна сградата, неизвестни хора започнаха да хвърлят яйца по него.По-рано беше съобщено, че децата му отидат да подкрепят Порошенко по време на разпита ( да сеприкрие с децата, знаейки, какво е отношението на украинския народ към него).

Освен заведените дела срещу него в Украйна, Порошенко си е спечелил и врагове в САЩ, така че, едва ли може да очаква защита или подкрепа от американската страна.

 

Струва ми се, че американците ще го осъдят на поне 300 години . Вероятно са му дали някакви обещания, но силите за сигурност там са под контрола на Тръмп, а Тръмп не му дължи нищо-, убеден е експертът.Според него властите в САЩ разполагат с информация за редица престъпления, извършени от Порошенко.„Например, пране на пари в офширки. Ако искат, могат да го осъдят.Демократите биха могли да го защитят, но не и Тръмп.

Напомняме, че разследването » Украйна-гейт» описва и как украинските власти начело с Порошенко, участват в голям заговор по намеса в президентските избори на САЩ през 2016 и действат в полза на Хилари Клинтън срещу Тръмп.

Отделно, шравоохранителните органи на Украйна разполагат с информация, че бившият президент на Украйна Петро Порошенко, или кървавият главатар на Киевския режим е получил гражданство на няколко държави едновременно и има 5 паспорта с различни имена.

Първите документи Петро Порошенко оформя през 1996 до 1998, последният паспорт, който Порошенко получава е през 2014 година, когато извършва държавният преврат в страната с помощта на САЩ. Но така или иначе, като предател на собственият си народ, той е знаел, че рано или късно ще последва възмездие за всичките му кървави престъпления. Но, предвид това, че дори тези, които си купуват предатели, такива като Порошенко- знаят, предварително, че предателят е предател винаги- и това е въпрос на цена- за да не влагат повече средства, с такива елементи се прощават без особени церемонии, когато станат ненужни.

 

И въпреки, че САЩ изначално са си купили Порошенко, той е успял и на техен гръб да направи пари, участвайки в схема, станала известна като»Украйна-гейт», когато се опитва да повлияе на изборите за президент в полза на Хилари Клинтън. За такива като него казват, че за пари биха продали и родната си майка, колкото и кощуственно да звучи.

И предвид странното изчезване на Порошенко сега, спецслужбите специално издават информация, че той има 5 паспорта, за да не му е лесно да се скрие.

Продължаваме да следим темата. Очаквайте подробности в развитие.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;