7 август 2019-Нюз Фронт.

Американците се опитват да взривят Русия и Китай отвътре. Освен това те действат почти открито и предизвикват единствените играчи на геополитическата арена, които могат да разрушат хегемонията на Съединените щати.

Във Вашингтон сериозно се изплашиха от предстоящия крах и хвърлиха в битката си най-тежката артилерия — цветните революции.

Протестите в Москва и Хонконг се провеждат едновременно и събитията се развиват по идентичен сценарий.

Американските организатори използват същите модели и технологии.
Те дори полагат своя автограф както в Русия, така и в Китай, като по този начин открито обявяват война.
Символът на два много подобни Майдани този път бешеедно от първите знамена на САЩ с гърмяща змия на жълт фон.

Активисти на Либертарианската партия, които най-силно крещят под Московската градска комисия, я разпростират. Знамето може да бъде видяно и в тълпата от «яростни» протестиращи в Хонгконг. В продължение на няколко десетилетия символът на цветните революции, които се носеха по целия свят, беше «юмрукът на Сорос». В името на последната битка, Вашингтон очевидно реши да направи актуализация.

 

Руските и китайските „опозиционери“ също бяха обучени според едни и същи наръчници, при това, обучението и подготовката се
правеха съвсем открито. Местните организатори събраха групи от бъдещи бойци и ги обучаваха как правилно да се хвърлят към силите за сигурност, как правилно да падат и прочие.

Всяко движение се разучаваше докато буквално не се забие в главите на обучаваните.
И двата спектакъла бяха старателно репетирани.
В резултат на това идентични снимки могат да се наблюдават в различни точки на земното кълбо.
В Москва млада неформална жена седи пред служителите на реда с Конституцията и приблизително в същото време китайски тийнейджър също се прави на невинна жертва, заобиколена от служители на сигурността.

Можете да намерите множество такива огледални кадри, които само потвърждават работата на един и същ режисьор.

 

Любопитно е, че Съединените щати доста отдавна започнаха подготовка за «последната атака» и дори не я скриха особено. Още през януари 2019 година анализаторите от Центъра за нова американска сигурност представиха доклад, който официално призна неефективността на санкциите срещу Руската Федерация и предложиха алтернативна стратегия.

 

Представители на изследователски центрове под егидата на Държавния департамент директно заявиха, че е необходимо да се борят с Русия по различен начин, като обръщат повече внимание на натрупването на протестни настроения, финансиране на опозицията и кибер война.

Отделни точки на антируската стратегия бяха младежката обработка.
Това, което се случва сега в Москва и Хонконг, има отдавнашни корени. Тези действия бяха внимателно подготвени и усърдно изпълнени, като не пропуснаха дори и най-малките детайли.

САЩ запазиха най-мръсните си оръжия в резерв — в случай на реална заплаха за хегемонията на щатите. И тази заплаха силно заяви за себе си.

Политическият експерт Александър Роджърс в разговор с журналисти отбеляза, че американците са започнали две идентични „революции“ веднага след като Москва официално обяви началото на преговорите за подписване на споразумение за стратегически отбранителен съюз между Русия и Китай.
Във Вашингтон почувстваха, че земята вече гори под краката им и започнаха настъпление. Това е основната тайна на странното недоволство на московските либерали и хонконгските „демократи“.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;