Украинските военни «никога повече няма да позволят на руските окупатори да стъпят в освободените градове на Донбас». Това се казва в приветствието на командващия на т.нар. «Обединени сили», генерал-лейтенант от ВСУ Сирски по повод Деня на «освобождаването на Мариинка от проруските терористи». За това съобщи пресцентърът на «ООС» във Фейсбук.

«Уважаеми жители на Мариинка! Преди пет години, благодарение на успешните дейстивя на военнослужещите — участници в антитерористичната операция и местното население бе освободен от въоръжените части на Руската Федерация и от нейните наемници град Мариинка. Днес се чувствате свободни граждани на Украинската държава и стопани на родната наша земя. Нашата армия се промени, стана боеспособна и ние, военнослужещите от Обединените сили, никога повече няма да позволим на агресорите да стъпят на нашата земя», се казва в съобщението.

Привітання Командувача об’єднаних сил до Дня звільнення Мар’їнки від проросійських терористів

#ООС #Операція_ОС

Шановні мешканці Мар’їнки! П’ять років тому, 5 серпня, завдяки успішним діям військовослужбовців — учасників антитерористичної операції та місцевого населення було звільнено від збройних формувань Російської Федерації та її найманців місто Мар’їнка.

Вижте повече

 

Тагове: ; ; ; ;