Яков Кедми неотдавна сподели, че Русия има стратегическо преимущество — за разлика от другите страни, които имат ядрено въоръжение, но не могат да го използват срещу Русия.

Русия има най-добрите в света комплекси за ПВО и ПРО. Точно те са причината другите страни да не могат да използват своето ядрено оръжие срещу Русия.

В най-близко време в руската армия ще постъпи ново технологично оръжие, което няма аналози в света. Според Яков Кедми, светът ще бъде изненадан от това въоръжение.

Друго предимство на Русия, според Кедми, е необятната й територия.

На второ място след Русия е Китай, но двете страни са в много добри отношения и между тях никога няма да избухне конфликт, заяви още Кедми.

Русия много често измисля различни сценарии по повод бъдещето в случай на ядрен удар, може би точно по тази причина страната се счита за стратегически най-неуязвимата държава.

Западът разбира, че Русия е напълно неуязвима, затова по всякакъв начин се опитва да предизвика конфликт между Русия и Китай, но двете страни са зничително по-умни от западните си «колеги», затова няма да попаднат в този капан, завърши Кедми.

News  Front

Тагове: ; ; ; ;