1 август 2019-Нюз Фронт.

Във Фазаненхоф, градски район на Щутгарт, 36-годишен мъж беше убит брутално убит по сред бял ден пред втрещените погледи на случайни минувачи. Случаите на насилие, и увеличаването на броя на тежките криминални престъпления е пряко следствие от миграционната политика на ЕС и мигрантската криза, с която Европа се превърна в жертва.

На видеото се вижда, как единият мъж е намушкан с меч. Десетки хора станаха свидетели на ужасният инцидент.Според полицията около 18:40 са получили първото обаждане по спешност,

„Според данните на изданието www.germania.one. свидетели съобщават, че двама мъже спорят шумно в Europlatz.
След това един от тях грабва оръжие, подобно на меч и намушква опонента си няколко пъти.

След нападението престъпникът избягал на колело, а жертвата останала да лежи окървавена на улицата.Полицията веднага е пристигнала на местопроизшествието.

Успоредно с това е започнало издирването на убиеца.Съобщава се, че жертвата на нападението е германец от казахски произход. Според свидетели престъпникът преди нападението многократно е викал : „Защо направи това?“
Струва си да добавим, че ситуацията с мигрантите в Германия е доведена до краен предел и сега самите германци се нуждаят от защита.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ;