31 юли 2019-Нюз Фронт.

Правоохранителните органи на Украйна разполагат с информация, че бившият президент на Украйна Петро Порошенко, или кървавият главатар на Киевския режим е получил гражданство на няколко държави едновременно и има 5 паспорта с различни имена.

Напомняме, че малко по-рано се появи информация, че Порошенко е избягал от Украйна, отказвайки държавна охрана ( която според Конституцията на страната се полага пожизнено на всеки заемал постта президент), изтегляйки седмица по-рано огромна сума пари от различни сметки. Легендата на това пътъване е «летен семеен отпуск». Но най-вероятно, както и според мнението  на експерти, става въпрос за бягство на обикновен военен престъпник, който за целта се е подготвил доста от рано.

 

Първите документи Петро Порошенко оформя през 1996 до 1998, последният паспорт, който Порошенко получава е през 2014 година, когато извършва държавният преврат в страната с помощта на САЩ. Но така или иначе, като предател на собственият си народ, той е знаел, че рано или късно ще последва възмездие за всичките му кървави престъпления. Но, предвид това, че дори тези, които си купуват предатели, такива като Порошенко- знаят, предварително, че предателят е предател винаги- и това е въпрос на цена- за да не влагат повече средства, с такива елементи се прощават без особени церемонии, когато станат ненужни.

 

И въпреки, че САЩ изначално са си купили Порошенко, той е успял и на техен гръб да направи пари, участвайки в схема, станала известна като»Украйна-гейт», когато се опитва да повлияе на изборите за президент в полза на Хилари Клинтън. За такива като него казват, че за пари биха продали и родната си майка, колкото и кощуственно да звучи.

И предвид странното изчезване на Порошенко сега, спецслужбите специално издават информация, че той има 5 паспорта, за да не му е лесно да се скрие.

Продължаваме да следим темата. Очаквайте подробности в развитие.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;